Casa de turisme rural a Rabós d`Empordà

Rabós és un poble de 150 habitants. Bastit pels monjos del Monestir de Sant Quirze de Colera en una cruïlla de camins, a la ribera del riu Orlina, les seves cases estan escalonades a la muntanya. Dels seus orígens medievals en conserva una bella església romànica. La serra de L’Albera li fa de sentinella. És un poble de pessebre; un paratge idíl.lic on pasar uns dies inoblidables.
Hi trobarà: Botiga, amb una mica de tot (pels matins) i restaurant

logo Per veure mapa de la zona click aqui logo

Situación

Rabós és un poble ben situat. Només a una distància de 15 km. hi trobem Figueres a una banda, i les platges de la Costa Brava a l’ altra. 20 km. el separen de la frontera francesa, (La Jonquera), de Roses, el Parc Natural del Cap de Creus.

Poblacions com Peralada i Vilabertran estan a una distància de 8 i 12 km., respectivament. A 7 km. hi ha el Monestir de Sant Quirze de Colera que pertany al municipi de Rabós.

logo Per veure llocs d’Interès a l’Alt Empordà click aqui logo

Casa

És una casa aïllada, tota de pedra, dins el casc urbà i situada a la part alta del poble, des de on hi ha molt bona vista. Consta de 4 plaçes.

En la rehabilitación, hemos querido conservar al máximo la arquitectura tradicional de la zona y del mundo rural, ya que entendemos que turismo rural es: “cultura, paisaje y patrimonio”. Por dentro, es muy acogedora, las paredes conservan la piedra vista, los techos con vigas de madera y ladrillos, como se hacía antes en las casas de payés. La decoración es sencilla pero, con todas las comodidades actuales.

  • Dues habitacions dobles, amb bany cadascuna
  • Cuina-Menjador amb equipament complet
  • Calefacció
  • Aire condicionat
  • Piscina
logo Per veure una llista completa faci click aqui logo

Categoría Capacitat Lloguer Mínim

Casa de Poble Independent
( Només allotjament )

4 (5)
2 Nits

Preu/Nit: A partir de 100€/4 persones
Temporada Alta: Juliol, Agost, Septembre (primer quinzena), Setmana Santa, Nadal, Cap d'Any i Ponts
Temporada Baja: De Dilluns a Dijous. Preu Especials (Consulten).